Trenger Hjelp Med Solenergi?

Når du tenker på måter å få energi på, hva er det første du tenker på? Fossilt brensel, kjernefysisk eller kanskje til og med kull kommer sannsynligvis inn i tankene dine, men noe du bør vurdere er solenergi. Følgende artikkel inneholder en rekke tips som kan hjelpe deg med å lære om og bruke solenergi.

Plasser solcellepaneler på øst- eller vestsiden av hjemmet eller virksomheten. Siden solen beveger seg fra øst til vest hele dagen, er det bortkastet å plassere solcellepaneler på områder av taket ditt som vender mot nord eller sør. Du får mye bedre energiavkastning ved å følge samme vei som solen.

Lurer du på hvordan du kan bidra til å redusere karbonavtrykket ditt på jorden? Det er mange små måter du kan gjøre dette på, men ved å bytte til solenergi kan du bidra til å gjøre en stor innvirkning. Solenergi er fornybar, noe som betyr sunt for miljøet og bra for lommeboken din også.

Finn ut om din lokale energileverandør tilbyr tilbakeføringsprogrammer for målere. Når du har et solenergisystem, bør du vurdere å bli med i et av disse programmene, slik at du kan selge energien du produserer til hovednettet og trekke samme mengde energi i stedet for å kjøpe et dyrt batterisystem for å lagre strømmen din.

Hjemmet eller bedriften din bør motta minst fem timer direkte sollys per dag for å få mest mulig ut av solenergi. Åpenbart er mer sol bedre når det gjelder solcellepaneler, men hvis du får mindre enn denne solenergien, kan det fortsatt være et levedyktig alternativ. Hvis du er i et område der strømregningene er skyhøye, kan solenergi fortsatt spare deg for penger selv om du ikke har den optimale soleksponeringen.

Du får best resultat ved å plassere solcellepanelene på et sted som får rikelig med sollys. Unngå å plassere solcellepaneler i nærheten av trær eller høye bygninger fordi de kan skape skygger på solcellepanelene, noe som kan føre til dårlig energiforbruk. I tillegg vil plassering av solcellepanelene på et sørvestlig sted resultere i større energiabsorpsjon.

Hvis du kjøper et solenergisystem, må du sørge for at panelene dine enkelt kan justeres. Etter hvert som årstidene endrer seg, endres også solens vinkel. Panelene dine må justeres hver tredje måned eller så. Forsikre deg om at du vet hvordan du gjør dette eller snakk med entreprenøren din om sesongvedlikehold.

Se på solcelledrevne apparater. Det finnes en rekke produkter som er tilgjengelige som drives av solenergi. En av de mest populære er solcelledrevne varmtvannsberedere. Bare å ha ett apparat drevet av solenergi kan spare deg for hundrevis av dollar hvert år i energikostnader.

Som du kan se, er solenergi en perfekt levedyktig energiressurs. Den har potensial til å konkurrere med andre ofte brukte energiformer, for eksempel fossilt brensel. Det fine med solenergi er at det ikke skader miljøet. Nå er det perfekte tidspunktet å bruke solenergi.